Ligging

Hoe ons bereiken met de auto of bus.

Komende van de richting Brugge - Kust neem je de A18 Veurne-Duinkerke. Aan afrit 1: Veurne rij je af en volg je de linker rijstrook. Neem nu de N8 richting Ieper tot in het dorp Woesten. Net voorbij de marktplaats sla je rechtsaf richting Poperinge. Dit is de Poperingestraat die overgaat in de Woestensweg. Na een 4tal km bevindt zich op je linkerkant de uitweg van de hoeve 'den Overdraght'. Je rijdt de uitweg (500m) volledig ten einde tot op de binnenkoer van de hoeve.

Komende van het binnenland neem je de A19 Kortrijk-Ieper. Aan het einde van de snelweg, volg je links richting Poperinge - Veurne (lichten). Aan de tweede lichten slaan we rechtsaf, richting Veurne. We rijden door de dorpen Brielen en Elverdinge en rijden door tot in Woesten. Net na de bocht sla je linksaf richting Poperinge. Dit is de Poperingestraat die overgaat in de Woestensweg. Na een 4tal km bevindt zich op je linkerkant de uitweg van de hoeve 'den Overdraght'. Je rijdt de uitweg (500m) volledig ten einde tot op de binnenkoer van de hoeve.

Hoe ons bereiken met ander vervoer.

De trein kan je tot in het station van Poperinge brengen, maar soms is het beter om een station vroeger af te stappen in Ieper, om van daaruit verder te reizen met de Lijn.
'den overdraght' ligt op een 5tal km van het station Poperinge en een 15tal km van station Ieper.

Er is een bushalte op 500 m stappen van onze uitweg. Zowel de gewone trajecten als de belbus stoppen aan deze halte, de Woestensteenweg 28.

Contacteer de Lijn om meerdere informatie op www.de lijn.be of 070 22 02 00. Voor vervoer met de belbus neem je best contact op op 059 56 52 39, tussen 6.30u en 19u

Misschien kan een huifkar jullie ophalen en terugbrengen naar het station.

Met steun van :
West-Vlaanderen
Developed by DigitalMind
Vorige
linker pijl toets
Volgende
rechter pijl toets
Sluiten Verslepen